❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

TeclaRius, un teclat per la Rius

Magnífic concert de l'orquestra de l'escola pública Rius i Taulet i altres artistes per comprar un teclat i omplir l'escola amb més música.

Susana Vega Gonzalez

Un proyecto de

Categoría

Creado en

41%
29
días
21
Aportaciones
418€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'orquestra de l'escola Rius i Taulet organitza un concert el dijous 13 de juny per tal de recollir diners i poder comprar un teclat per l'escola.

La música ha de formar part de les nostres vides i de la vida dels nostres fills i filles per tot el que ens aporta. Per això, volem que la música tingui encara una presència més gran a l'escola i un bon teclat els permetrà gaudir de moments encara més genials. Gaudir d'aquest concert no només ens farà viure un dia especial i bonic amb la música dels nostres fills i filles, sinó també apostar per un futur musical a la nostra escola.

Us animem a col·laborar amb aquesta campanya i a assistir al magnífic concert del dia 13.

TeclaRius, el concert del 13 de juny

El concert el farem el dijous 13 de juny de 18.30 h a 20.30 h a l'Orfeó Gracienc (al carrer Astúries, 83).

A l'espectacle musical hi tocarà l'orquestra del Rius i Taulet i també altres músics convidats

L'orquestra del Rius i Taulet

Ja fa dos cursos que es va crear l'orquestra de l'escola pública Rius i Taulet. Hi participen alumnes dels cursos de 3r, 4t, 5è i 6è de l'escola. Els assajos es fan en horari de migdia.

Fem concerts a totes les festes de l'escola i de vegades també sortim a la plaça Lesseps a omplir-la de música per a tot el veïnat.

Altres convidats al concert

Al concert també hi participaran altres músics, tots ells vinculats a l'escola:

  • El grup VAIVÉN encarna l'essència d'un diàleg musical que transcendeix fronteres, celebrant la riquesa del mestissatge cultural a través de la seva expressió sonora.

  • La cantautora i musicoterapeuta de Malta TroffaĦamra utilitza la música per ajudar a les persones i escriu cançons per curar-se ella mateixa. Acaba de sortir el seu tercer disc "Weġgħat żgħar" (petits dols). En aquesta ocasió estarà acompanyada pel Javi a la trompeta.

  • El duo Lonesome Daze, pare i fill a la guitarra i el violí, amb cançons tradicionals i música original a l'estil dels Apalatxes.

  • I el grup Xaranga en Garbo amb l'Albert, el director de la nostra orquestra i mestre de música de l'escola.

Els instruments

Actualment, els instruments que toquen els alumnes que formen part de l'orquestra són els que tenim a l'escola: flautes, xilòfons, triangles, timbals i, des de fa poc, ukeleles.

Impulsem aquesta iniciativa per tal de poder comprar un teclat i ampliar els sons i possibilitats de l'orquestra.

Recompenses

Si col·labores amb aquesta campanya, a més d'una entrada per al concert, també et pots emportar una tote bag, una postal o una samarreta amb el logo de l'orquestra. També pots escollir el pack i t'ho emportes tot.

L'escola Rius i Taulet

El Rius i Taulet som una escola pública situada a la plaça Lesseps, punt d'unió dels barris de Vila de Gràcia, Vallcarca - el Penitents, La Salut i el Farró i el Putxet, a Barcelona.

Som una escola amb una mirada oberta al futur per donar resposta a tots els nostres alumnes, som escola catalana arrelada al territori, que participa, gaudeix i potencia totes les manifestacions socials i culturals del seu entorn, on es respecta el pluralisme ideològic i la diversitat ètnica, on s’educa als nens i les nenes sense cap tipus de discriminació i contribuint a lluitar contra la desigualtat, Som una escola que fonamenta l’aprenentatge de tots els alumnes a partir de les seves capacitats humanes i intel•lectuals, respectuosa amb el medi ambient, que promou la inclusió dels nens i nenes amb qualsevol tipus de necessitat.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Michael Luchtan

    Michael Luchtan

    3 días

    Genial!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies